Effectline

Sistem de tâmplărie PVC cu 5 camere de izolare și o adâncime a profilului de 70 mm. Design clasic și calitate medie la un preț redus.

Cere oferta

Sistem de tâmplărie PVC cu 5 camere de izolare și o adâncime a profilului de 70 mm. Design clasic și calitate medie la un preț redus.

Cere oferta

Descrierea profilului

Adâncime profil:

70 mm

Camere de izolare:

5

Grosime pereți exteriori:

3 mm (conform celui mai înalt standard de calitate RAL “Clasa A”)

Înălțimea combinației de profile:

109 mm

Rigidizări:

Oțel zincat (conform prescripțiilor VEKA privind armăturile, minim 1,5 mm)

Sistemul permite:

Intercombinări de toc, cercevea, baghetă sau montant cu sistemele SWINGLINE și SOFTLINE 70AD

Canturi:

Elegante, cu un design clasic

Design:

Atractiv, fiind compatibil cu orice stil arhitectonic.

Funcționalitate și arii de utilizare

Funcționalitate și arii de utilizare:

Ferestre termoizolante, antifonice și de siguranță

Ferestre oscilobatante, batante, cu montant mobil, cu un singur sau mai multe canaturi, poziționate fix sau combinate

Coeficient de transfer termic Uf de 1,3 W/m²K (coeficientul de transfer termic pe rama ferestrei)

În funcție de tipul de geam termopan folosit, se poate ajunge până la valoarea de Uw de 1,0 W/m²K (coeficientul de transfer termic al ferestrei (împreună cu sticla)).

Sistem de etanșare:

Niveluri de etanșare: 2

Garnituri: material EPDM și TPE

Mod etanșare: perimetrală atât în toc, cât și în cercevea

Culori sistem etanșare:

Gri

Negru

Sticla

Mărci:

Saint-Gobain

Guardian

Tipuri:

Sticla Float – o sticlă fără proprietăți termice, folosită cu preponderență în camerele care nu au contact direct cu exteriorul. Principalul avantaj este dat de luminozitatea maximă pe care o oferă.

Sticla Low-E – sticlă cu emisivitate redusă. Este un geam tratat cu particule foarte fine de Argint, fiind doar puțin mai scump decât un geam termopan clar, insă foarte eficient comparativ cu acesta, geamul Low-E folosindu-se în proporție de 55-60% în comenzile de tâmplărie cu geam termoizolant. Acest geam reprezintă minimul de protecție termoizolantă pe care îl recomandăm în proiecția ferestrelor. Recomandăm ca între foile de geam termopan să se folosească umplerea cu Argon, acesta având beneficii atât termice, cât și fonice asupra locuinței.

Sticla Low-E 4S – este următorul nivel de vitraj după sticla Low-E, fiind un geam Low-E tratat pe exterior cu o peliculă de reflexie. Are astfel rolul geamului Low-E – de a reține căldura în interiorul casei – cât și proprietățile geamului reflexiv – de a respinge razele ultraviolete. Prin folosirea acestui tip de geam, se evită formarea efectului de seră care se creează în cazul sticlei obișnuite. Recomandăm folosirea acestui tip de sticlă în cazul locuințelor pe care cade soarele în cea mai mare parte a zilei.

Sticla Duplex – o sticlă formată din două sticle lipite între ele care au rolul de protecție pentru locuință în cazul în care se încearcă pătrunderea prin efracție. Tipurile de duplex existente sunt Duplex 3.3.1, care conține două foi de 3 mm lipite între ele, iar dacă duplexul este format din două foi de cel puțin 4 mm, putem considera acest tip de geam ca fiind unul antiefracție. În cazul în care ne dorim si protecție termică de la acest tip de geam, atunci una dintre cele două foi de geam trebuie să fie Low-E, astfel rezultând Duplex 3.3.1-Low-E, Duplex 4.4.1 Low-E etc.

Culori sticlă:
 • Reflexiv Bronze
 • Fumuriu Bronze
 • Verde
 • Sablat
 • Screen
 • Krizet
 • Crossfield
 • Măslin Alb
 • Măslin Bronze

Feronerie

Caracteristici:

Contraacționare greșită – piese montate atât pe toc, cât și pe cercevea pentru a manevra fereastra dintr-o deschidere în alta doar dacă aceasta se află în poziție corectă. De exemplu, când aveți fereastra deschisă în poziție normală, nu puteți să o acționați în oscilobatant, cum se întâmplă la majoritatea ferestrelor de pe piață, evitând astfel riscul ca fereastra să rămână într-o singură balama.

Piesa aerisire parțială (microventilație) – piesă montată pe toc lângă blocatorul de sus asigurând ventilația naturală fără a ține geamul deschis (în urma lăsării mânerului la jumătatea cursei între deschidere normală și oscilobatant, geamul nu se va închide etanș). Sunt evitate astfel condensul, mucegaiul și umezeala.

Blocatori antiefracție – blocatorii au forma cap-ciupercă și sunt utilizați pentru a proteja locuința de încercările de pătrundere prin efracție.

Mânerele Secustik – mânere produse de cel mai mare producător de mânere, Hoppe, care se diferențiază de celelalte produse similare prin: sunetul de click-click din 45 în 45 de grade, protecția antiefracție, având un mecanism special care previne acționarea mânerului ferestrei din exterior, cu miezul în totalitate metalic, cursa bine definită pentru sistemul de microventilație.

Culori feronerie:
 • Titan mat
 • Alb

Culori profil

Culori profil:
 • Alb

*Folierele prezentate sunt standard. La comandă, se poate realiza orice tip de foliere specială. Posibilitate de foliere în aproape 50 de culori sau imitații de lemn, atât pe ambele fețe, cât și numai la exterior ori numai la interior.

Compară