Procesul de fabricație - Izoterma

Consultanță specializată și ofertare

Oferim clienților noștri soluția optimă pentru spațiile construite încă de la început. Vă aflăm dorințele și așteptările, descoperim constrângerile de natură tehnică și pornim împreună la drum cu o bază solidă de informații cu ajutorul cărora vom creiona cea mai potrivită abordare. Consultanții noștri vă vor oferi variantele potrivite atât din punct de vedere tehnic, cât și economic și estetic.

În prima etapă, efectuăm măsurătorile exacte pentru proiectarea tabloului de tâmplărie, vă prezentăm detaliile tehnice și avantajele fiecărui profil în parte și vă sfătuim în alegerea configurației de tâmplărie potrivite propriului spațiului.

Fabricație

Vă punem la dispoziție tâmplărie PVC de clasă superioară, profil VEKA (clasa A), cu 5 și 7 camere de izolație termică, importat direct din Germania. Ferestrele și ușile Izoterma sunt realizate în exclusivitate în propria hală pe o linie tehnologică performantă, având ca punct forte centrul de prelucrare și debitare marca Schirmer și două linii de sudură – debavurare Stuertz.

Livrare și montaj

Livrarea tâmplăriei PVC comandate este asigurată de echipele proprii Izoterma. Montajul tâmplăriei este realizat de personal specializat și experimentat, care respectă cu strictețe specificațiile tehnice și de montaj ale fiecărui profil. În realizarea montajului, vom folosi cele mai bune materiale și soluții, precum și echipamente profesionale de montaj.

Reglaje si garanție

Vă asigurăm garanția tâmplăriei Izoterma pe o perioadă de 5 ani pentru producție și montaj. Toate reglajele necesare survenite în această perioadă vor fi realizate de o echipă proprie. Durata medie de viață a tâmplăriei este de 25 de ani, în condițiile unei utilizări obișnuite și a unei întrețineri potrivite.