Cel mai modern sistem de tâmplărie termoizolantă de la VEKA, SOFTLINE 82MD, oferă o izolare termică ideală fiecărei clădiri. Datorită configurației inovatoare de dispunere a camerelor interioare de izolare, precum și a sistemului eficient de etanșare, SOFTLINE 82MD reduce simțitor consumul energetic al imobilului și, în același timp, asigură un climat plăcut în încăpere, indiferent de anotimp.
Cere ofertaCel mai modern sistem de tâmplărie termoizolantă de la VEKA, SOFTLINE 82MD, oferă o izolare termică ideală fiecărei clădiri. Datorită configurației inovatoare de dispunere a camerelor interioare de izolare, precum și a sistemului eficient de etanșare, SOFTLINE 82MD reduce simțitor consumul energetic al imobilului și, în același timp, asigură un climat plăcut în încăpere, indiferent de anotimp.
Cere oferta82 mm
7
3 mm (conform celui mai înalt standard de calitate RAL “Clasa A”)
114 – 164 mm
Oțel zincat (conform prescripțiilor VEKA privind armăturile, 1,5 mm)
Colțare termo-sudabile pentru uși
Placări cu aluminiu la exterior
Personalizare prin intermediul tehnologiei VEKA SPECTRAL
Elegante, muchii ușor rotunjite
Clasic, atractiv, suprafețe semicoplanare sau necoplanare
Ferestre termoizolante, antifonice și de siguranță, uși pentru balcon și terasă
Ferestre oscilobatante, batante, cu montant mobil precum și uși culisante în plan paralel, cu un singur sau mai multe canaturi, poziționate fix sau combinate, uși culisante cu ridicare
Ferestre și uși cu deschidere exterioare
Arie de utilizare conform SR EN 14351: 2006/+A1:2010
Grosimea vitrajului termoizolant: posibile vitrări de la 24 mm la 52 mm (în funcție de bagheta utilizată).
Niveluri de etanșare: 3
Garnituri: material EPDM sau TPE
Mod etanșare: perimetrală atât în toc (cu două planuri de etanșare), cât și în cercevea
Gri
Negru
Caramel
Saint-Gobain
Guardian
Sticla Float – o sticlă fără proprietăți termice, folosită cu preponderență în camerele care nu au contact direct cu exteriorul. Principalul avantaj este dat de luminozitatea maximă pe care o oferă.
Sticla Low-E – sticlă cu emisivitate redusă. Este un geam tratat cu particule foarte fine de Argint, fiind doar puțin mai scump decât un geam termopan clar, insă foarte eficient comparativ cu acesta, geamul Low-E folosindu-se în proporție de 55-60% în comenzile de tâmplărie cu geam termoizolant. Acest geam reprezintă minimul de protecție termoizolantă pe care îl recomandăm în proiecția ferestrelor. Recomandăm ca între foile de geam termopan să se folosească umplerea cu Argon, acesta având beneficii atât termice, cât și fonice asupra locuinței.
Sticla Low-E 4S – este următorul nivel de vitraj după sticla Low-E, fiind un geam Low-E tratat pe exterior cu o peliculă de reflexie. Are astfel rolul geamului Low-E – de a reține căldura în interiorul casei – cât și proprietățile geamului reflexiv – de a respinge razele ultraviolete. Prin folosirea acestui tip de geam, se evită formarea efectului de seră care se creează în cazul sticlei obișnuite. Recomandăm folosirea acestui tip de sticlă în cazul locuințelor pe care cade soarele în cea mai mare parte a zilei.
Sticla Duplex – o sticlă formată din două sticle lipite între ele care au rolul de protecție pentru locuință în cazul în care se încearcă pătrunderea prin efracție. Tipurile de duplex existente sunt Duplex 3.3.1, care conține două foi de 3 mm lipite între ele, iar dacă duplexul este format din două foi de cel puțin 4 mm, putem considera acest tip de geam ca fiind unul antiefracție. În cazul în care ne dorim si protecție termică de la acest tip de geam, atunci una dintre cele două foi de geam trebuie să fie Low-E, astfel rezultând Duplex 3.3.1-Low-E, Duplex 4.4.1 Low-E etc.
Contraacționare greșită – piese montate atât pe toc, cât și pe cercevea pentru a manevra fereastra dintr-o deschidere în alta doar dacă aceasta se află în poziție corectă. De exemplu, când aveți fereastra deschisă în poziție normală, nu puteți să o acționați în oscilobatant, cum se întâmplă la majoritatea ferestrelor de pe piață, evitând astfel riscul ca fereastra să rămână într-o singură balama.
Piesa aerisire parțială (microventilație) – piesă montată pe toc lângă blocatorul de sus asigurând ventilația naturală fără a ține geamul deschis (în urma lăsării mânerului la jumătatea cursei între deschidere normală și oscilobatant, geamul nu se va închide etanș). Sunt evitate astfel condensul, mucegaiul și umezeala.
Blocatori antiefracție – blocatorii au forma cap-ciupercă și sunt utilizați pentru a proteja locuința de încercările de pătrundere prin efracție.
Mânerele Secustik – mânere produse de cel mai mare producător de mânere, Hoppe, care se diferențiază de celelalte produse similare prin: sunetul de click-click din 45 în 45 de grade, protecția antiefracție, având un mecanism special care previne acționarea mânerului ferestrei din exterior, cu miezul în totalitate metalic, cursa bine definită pentru sistemul de microventilație.
*Folierele prezentate sunt standard. La comandă, se poate realiza orice tip de foliere specială. Posibilitate de foliere în aproape 50 de culori sau imitații de lemn, atât pe ambele fețe, cât și numai la exterior ori numai la interior.